Információ a lakásszervizről


Biztosan járt már úgy, hogy vásárolt egy képet, vagy polcot és szerette volna felrakni, esetleg meg is próbálta, de a folyamat közben hibák léptek fel. Elfúrt falvezeték, vízcső, folyamatos fugába fúrás, összekent falak, ezek mind olyan kockázatok, melyeket korszerű technikával és odafigyeléssel csökkenteni lehet. A gépek megvásárlása, egy egy alkalomra nem biztos hogy megéri, ezért néha érdemes segítséget hívni. De ez csak a legkisebb része, lakásszerviz szolgáltatásunknak.

Aki felújít az pontosan tudja, hogy milyen összetett a feladat, főleg ha nem csak a szoba bútorainak cseréjéről van szó. Ha pedig lapra szerelt bútort vásárolunk, könnyen meggyűlhet a bajunk még a bútorcserével is. Szolgáltatásunk keretein belül, segítünk megtervezni otthona átalakítását, és ahol kéri, becsatlakozunk a munkálatokba. Legyen az bontás, laminált padló lerakás, gipszkartonozás, tanácsadás, szakember felkutatás, és természetesen villanyszerelés, mi mindenben segítünk!

Amennyiben velünk szeretné a folyamatokat elvégeztetni, úgy megkapja munkaerőnket tapasztalattal, és korszerű gépparkkal együtt!