Partnereink


A LUXORliving egy egyszerű intelligens otthon rendszer a német Theben vállalattól. Kapcsolja és dimmeli a fényeket, szabályozza a szobahőmérsékletet, fel- és lehúzza a redőnyöket. A Theben termékek magyarországi forgalmazója az Elektro-Kamleithner Kft.


A cég 2000 óta meghatározó szerepet tölt be a magyarországi kötöttpályás járművekbe szerelt kerekesszék emelő berendezések beépítésében, engedélyeztetésében, beüzemelésében, javításában és karbantartásában. 


Egyedi lámpák, és a modern korba illő megoldások szakértőjeként hivatkozok egy szaktársunkra, aki forradalmi megoldásokat kínál a falon kívüli kábel elvezetés, és a retro lámpák kínálatában!


BVF HEATING SOLUTIONS

A BVF Heating Solutions egy 1990-ben alakult Koreai cég, amely az energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek megtestesítője.  Magyarországon egyedülálló megoldásokat, kínál az elektromos fűtési rendszerek, és a fenntartható környezet terén.


Electro Service Kft

 Sokak számára lehet ismert munkásságuk, hisz tevékenységi körük roppant szerteágazó. Az ikerpár által vezetett cég, immár több mint 7 éve áll a lakosság, és az ipar szolgálatában. Remek szakemberek, akik óriási tapasztalattal, és szaktudással rendelkeznek a villanyszerelési szakmában.

Főbb tevékenységi körük:

  • Vagyonvédelmi rendszerek kiépítése
  • Ip és analóg kamerarendszer beüzemelése
  • Beléptető, munkaidő-nyilvántartó és rendszám felismerő telepítése
  • Kapuautomatizálási és egyéb vezérlések megvalósítása
  • Számítógépes hálózatok kialakítása és karbantartások elvégzéseEXCAVATOR COMPANY KFT.


Sonepar magyarország