Vállalkozásunk fő témaköre az épületvillamosság ezen belül pedig főként lakossági ügyfelek kiszolgálásával foglalkozunk. Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, melyet kiszámítható, és megfizethető árral párosítottunk. Tudásunk, gépparkunk, és csapatunk folyamatos fejlesztésével igyekszünk a legmagasabb színvonalat elérni a villanyszerelésben. Célunk, hogy a szakmánkban a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

Megalkuvást nem ismerünk, ha minőségi munkáról van szó, épp ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a hatályban lévő szabványok betartása mellett, a megrendelő igényei alapján, nem csak minőségi, de esztétikus munkát is végezzünk.

Tevékenységünk során a legfőbb feladatunk, otthonának biztonságossá tétele legyen az régi, vagy új építésű családi ház, vagy lakás, a BIZTONSÁG AZ ELSŐ! Különös tekintettel vagyunk a rendre, főleg lakott házak esetében, így munkánk befejeztével tisztán adjuk át a munkaterületet. Gépparkunk megválasztásánál is ügyelünk azokra a lehetőségekre, amelyek elősegítik a tiszta, és precíz munkát. A felhasznált alapanyagokat illetően pedig igyekszünk a lehető legjobb, és legmodernebb megoldásokkal megvalósítani ügyfeleink igényeit.


1 éves évfordulónk

Minden kedves ügyfelünknek köszönjük a bizalmat és köszönjük, hogy minket választottak!

A jövőben is számíthatnak ránk, hisz tudják, a BIZTONSÁG AZ ELSŐ!


Hogyan dolgozunk?

  • Felmérjük a helyszínt!
  • Elektromos vázlattervet készítünk az ügyfél igényei alapján!
  • Árajánlatot küldünk melyben szakaszokra bontjuk a munkafolyamatokat!
  • Megszervezzük és elkezdjük a munkát!
  • Munkánkat ellenőrizzük, és átadjuk az ügyfélnek a vázlattervekkel együtt!

Gépparkunk

Minőségi munkához, minőségi szerszám szükséges. Gépparkunk ezt a célt szolgálja, és folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legjobbat tudjuk nyújtani.