Történetünk

Személyes


A vállalkozás elindításának első gondolata 2018-ban fogant meg, amikor még másodállásban karbantartóként dolgoztam egy multicégnél. Az akkori üzletvezető éttermi munkásból helyezett át karbantartói pozícióra. Neki köszönhettem, hogy elindult a fejlődésem a műszaki irányba, hisz szabad utat adott a problémák megoldásába. Megismerhettem sok jó szakembert, akik sokat segítettek emberileg, szervezésügyileg és szakmailag is egyaránt. Ezúton is köszönöm ezeknek az embereknek!

Abban az időben kaptam meg egy nagyobb projekt szervezését és kivitelezését, ahova segítségre is szükségem volt. Itt ismertem meg a társamat Marcit, aki akkor még diákként dolgozott az étteremben. Azon a napon döntöttük el mindketten, hogy kitanuljuk a villanyszerelést, és vállalkozóként fogunk munkákat vállalni. A vizsgát 2020-ban sikeresen elvégeztük mindketten, és 2020 július első napján elindult a VinczElectric vállalkozás.

Közel 3 éven keresztül csak alkalmilag végeztünk munkánkat, mert mindketten főállásban alkalmazottként dolgoztunk. Ez sok kihívás elé állított bennünket, ráadásul a vállalkozás fejlesztése bizony nem kevés anyagi ráfordítást igényelt, így a munkával szerzett pénz, a fejlesztésekre ment el, munkabérre pedig csak csekély összeg állt rendelkezésre. Ez az elhivatottság tette lehetővé, hogy immár mindketten főállásban végezhessük tevékenységünket.

Ezt az elhivatottságot továbbra is fenn tartjuk, és minden munkavégzés során a szemünk előtt lebeg. Bízunk benne, hogy sokáig maradhatunk a lakosság szolgálatában, és elégedettséggel gondolnak munkásságunkra!


Vállalkozásunkról

Vállalkozásunk fő témaköre az épületvillamosság ezen belül pedig főként lakossági ügyfelek kiszolgálásával foglalkozunk. Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, melyet kiszámítható, és megfizethető árral párosítottunk. Tudásunk, gépparkunk, és csapatunk folyamatos fejlesztésével igyekszünk a legmagasabb színvonalat elérni a villanyszerelésben. Célunk, hogy a szakmánkban a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.


Hozzáállásunk

Megalkuvást nem ismerünk, ha minőségi munkáról van szó, épp ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a hatályban lévő szabványok betartása mellett, a megrendelő igényei alapján, nem csak minőségi, de esztétikus munkát is végezzünk.


Amit szem előtt tartunk...

Tevékenységünk során a legfőbb feladatunk, otthonának biztonságossá tétele legyen az régi, vagy új építésű családi ház, vagy lakás, a BIZTONSÁG AZ ELSŐ! Különös tekintettel vagyunk a rendre, főleg lakott házak esetében, így munkánk befejeztével tisztán adjuk át a munkaterületet. Gépparkunk megválasztásánál is ügyelünk azokra a lehetőségekre, amelyek elősegítik a tiszta, és precíz munkát. A felhasznált alapanyagokat illetően pedig igyekszünk a lehető legjobb, és legmodernebb megoldásokkal megvalósítani ügyfeleink igényeit.