Információ új hálózat kiépítéséről


  • Felmérés

A felmérés során meghallgatjuk ügyfeleink elképzeléseit, kéréseit, lefixáljuk a lehetőségeket, felmérjük a terepet, és vázlatot készítünk. A terepszemlét követően, tájékoztatjuk ügyfeleinket a jelen kor technikáiról, az általános szokásokról, és igény esetén bemutatót tartunk a különböző gyártók termékeiről. Ezen felül segítséget nyújtunk az eligazodásban, az építkezés szakaszait illetően.


  • Árajánlat készítése

Több részre osztott árajánlatot készítünk, ezzel segítve ügyfeleinket abban, hogy a költségekkel ne egyszerre kelljen kalkulálniuk, hanem az építkezés megfelelő szakaszára, szét tudják osztani. A szerelvények ára az ügyfél által választott szerelvénytípustól függ, melyet az árajánlat nem tartalmaz!


  • Mérőhely kialakítás (regisztrált szerelő bevonásával)
Az elosztóhálózati engedélyes szabályai alapján, előkészítjük a csatlakozási pontot, és a mérőóra helyét a megrendelt áramerősség és az ügyfél igényei alapján.

  • Alapszerelés

Az alapszerelés tartalmazza a nyomvonal kijelölést, falhorony marást, és a védőcsövek kötődobozok, szerelvény aljzatok és a biztosítéktábla elhelyezését és rögzítését. 


  • Vezetékbehúzás

Vakolást követően, a vezetékeket behúzzuk a védőcsövekbe, és elkészítjük a kötéseket, illetve a biztosítéktábla eszközeit is felszereljük, és amennyiben van betáplálás, úgy elvégezzük az első tesztelést, ahol vizsgáljuk a kötéseket, kiállásokat, és a védelmi eszközök megfelelő működését


  • Szerelvényezés

Felhelyezzük a lámpákat, kapcsolókat, konnektorokat és burkolatokat, és ismét ellenőrizzük a teljes hálózatot. Ellenőrzést követően átadjuk munkánkat az ügyfél részére.